Hostinar

Locuri faine din Brăila pentru nunta ta
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

10 locuri faine din Brăila pentru nunta ta

În Brăila, există mai multe locații frumoase unde poți organiza o nuntă. Stabilește ce buget aveți, care este numărul de invitați, care este stilul și tematica nunții dar și ce facilități îți dorești să aveți pe parcursul evenimentului. 

Iată câteva sugestii de locuri faine pentru nuntă:

Hotelul Traian

Un hotel istoric situat în centrul orașului Brăila, care oferă săli de evenimente elegante și servicii de înaltă calitate pentru organizarea nunții tale.

Cabana Stejarilor

O locație deosebită cu o atmosferă rustică și elegantă. Dispune de o grădină minunată și de o sală de evenimente spațioasă, potrivite pentru o nuntă romantică.

Restaurantul Orient

Un restaurant care poate găzdui nunți de diverse dimensiuni. Aici vei găsi atât o ambianță elegantă, cât și o bucătărie rafinată.

Privighetoarea

Dacă preferi o nuntă în aer liber, Restaurantul Privighetoarea din Grădina Publică din Brăila poate fi o opțiune potrivită. Este un parc frumos amenajat, unde poți organiza ceremonia de nuntă și petrecerea în aer liber.

Restaurantul Grand Orient

Amplasat pe malul Dunării, acest restaurant oferă o priveliște superbă și un meniu bogat în preparate tradiționale și pește proaspăt. Poți alege să organizezi aici o nuntă cu tematică marină.

La Casa cu Stuf

Complexul, care se întinde pe o suprafaţă de 2,5 hectare, este situat în Baldovineşti, Strada Primăverii la numărul 208, la câţiva kilometri de Brăila.

Unique Garden din Vărsătură

Este o oază de verdeață, liniște, buna-dispozitie și elegantă. Poți să testați locația înainte de nuntă și sa va relaxați într-o zi toridă de vară la piscină.

Atrium Events din Baldovinesti

Înglobează un restaurant cu o capacitate de 450 de persoane, un spațiu destinat ceremoniilor în aer liber, terasă și grădină, completate de piscină modernă și cazare, toate în aceeași locație.

Butterfly Events

Aflată pe Șoseaua de Centură, locația este cunoscută pentru atmosfera sa elegantă și rafinată. Spațiul oferă o ambianță romantică și sofisticată, care poate fi perfectă pentru o nuntă de vis.

Regal Events Ballroom

Echipa Regal Events Ballroom colaborează cu bucătari profesioniști și talentați pentru a-ți oferi un meniu excepțional. Se află într-o locație centrală, ceea ce face accesul ușor pentru oaspeții din diferite părți ale orașului.

Acestea sunt doar câteva dintre locurile frumoase din Brăila unde poți organiza o nuntă deosebită. Recomand să vizitezi personal fiecare locație pentru a te asigura că se potrivește gusturilor și necesităților tale, numărului de invitați, că are locurile de parcare necesare, sonorizare bună și ce alte servicii îți mai dorești pentru evenimentul tău special.

Dacă știi și alte locuri faine din Brăila, lasă-mi un comentariu la acest articol cu numele locației dar și câteva motive pentru care îți place.

Eu de abia aștept să aflu ce locație ați ales pentru nunta voastră. Completează formularul din site sau da-mi un telefon pentru a stabili o întâlnire.

cu drag,

George, fotograful tău de nuntă