Hostinar

7 Surse de inspirație pentru nunta voastră
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

7 Surse de inspirație pentru nunta voastră

Organizarea unei nunți poate fi o provocare, iar uneori poate fi dificil să găsiți inspirație pentru a face ca evenimentul să fie unic și memorabil. Dacă sunteți în căutarea unor surse de inspirație pentru nunta voastră, iată câteva idei care să vă ajute să vă lansați creativitatea:

1. Reviste de nunți

Există o mulțime de reviste cu tematică de nuntă care vă pot oferi idei de la decoruri la rochii de mireasă și buchete de flori. Cumpărați câteva reviste și răsfoiți-le împreună, alegeți ideile care vă plac și creați o listă cu lucrurile pe care doriți să le includeți în nunta voastră.

2. Pinterest

Pinterest este o platformă excelentă pentru a căuta idei și inspirație pentru nunți. Creați un cont și începeți să căutați și să salvați pin-uri care vă plac. Puteți să creați tablouri cu idei pentru fiecare aspect al nunții, inclusiv decoruri, rochii de mireasă, coafuri și machiaj.

3. Social Media

Utilizați Instagram și Facebook pentru a găsi inspirație pentru nunta voastră dar și pentru a afla ce este în tendințe în această industrie.

4. Vizitați expoziții de nunți

Multe orașe organizează expoziții de nunți unde puteți întâlni furnizori de servicii și de produse pentru nunți. Vizitați aceste expoziții pentru a obține idei și pentru a obține o idee mai bună despre ceea ce este disponibil pe piață.

5. Întrebați prietenii și familia

Cei care au organizat nunți în trecut sau au participat la nunți pot fi surse excelente de inspirație. Întrebați prietenii și familia despre ideile lor pentru nunta voastră și aflați ce a funcționat și ce nu a funcționat la nunțile lor.

6. Cărți tematice

Există o mulțime de cărți disponibile cu surse de inspirație pentru nunți. Căutați cărți care se concentrează pe aspecte specifice ale nunții voastre, cum ar fi decoruri sau rochii de mireasă.

7. Bloguri de nunți

Există o mulțime de bloguri de nunți care oferă idei și sfaturi pentru organizarea nunții. Citiți bloguri scrise de experți în domeniu și căutați idei care să vă inspire.

Există multe surse de inspirație, însă ce mi se pare important este să experimentați.  Nu vă fie frică să faceți lucrurile în felul vostru. Creați un plan care să reflecte personalitatea voastră și să nu vă temeți să faceți schimbări pe parcurs. Acesta este evenimentul vostru special, așa că voi sunteți cei mai importanți.

Eu de abia aștept să aflu cum arată planul vostru dar și ideile care v-au plăcut cel mai mult pe partea de design și fotografie. Completează formularul din site sau da-mi un telefon pentru a stabili o întâlnire.

cu drag,

George, fotograful tău de nuntă