Hostinar

5
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Activități pentru copiii invitați la nuntă

Sunt fotograf de nuntă și sunt părinte. Pe lângă pozele cu mirele și mireasa, pozele cu copii sunt cele mai reușite. Pentru că sunt plini de viață, au mereu energie și se bucură de prezent, lucru care se vede și în poze, în special pe ringul de dans. La fel de adevărat este și că cei mici se plictisesc repede.

Cum să distram copiii la nunți este una dintre dilemele pe lista celor care organizează o nuntă. Sugestia mea este să-i faceți să se simtă confortabil și fericiți atât pe părinții lor cât și pe micii invitați pregătindu-le câteva activități speciale.

Uite cinci activități pe care le poți trece pe listă:

1. Jocuri în aer liber

Dacă aveți petrecerea într-un loc care are o grădină sau o zonă exterioară cu iarbă puteți organiza jocuri distractive pe gazon, cum ar fi bowling pentru copii sau Jenga iar zmeele simple, frânghiile de sărit și hula hoops sunt, de asemenea, opțiuni excelente, care să-i țină ocupați.

2. Divertisment în zilele ploioase

Dacă vremea nu este de partea voastră, sau optați pentru o nuntă  toamnă sau iarnă când orele cu lumină natură sunt puține, puteți să amenajați o zonă plină de jocuri de societate sau puzzle. Acestea nu doar că îi vor ține ocupați dar și îi vor încuraja pe copii să comunice între ei, în special pe cei timizi.

 3. Artă cu tematică de nuntă

Copiilor le place să deseneze, așa că o mini zonă cu creioane colorate și rechizite pentru activități creative sunt binevenite. Pot face desene cu tematică de nuntă, cum ar fi decorarea unui tort, proiectarea unei rochii de mireasă, realizarea de felicitări pentru miri și multe alte idei.

4. Bingo cu premii

Mulți copii au telefon pe care știu să-l folosească de cele mai multe ori mai bine decât adulții. Un joc tip bingo în care să bifeze o serie de acțiuni poate fi distractiv. Printre lista de activități poți trece: fă o poză miresei, fă o poză mirelui, fă o poză domnișoarelor de onoare, un selfie, fă o poză mamei tale, fă o poză tortului, etc. Iar la sfârșit îi poți recompensa cu mici suveniruri.

5. O cameră de film

Puteți amenaja o zonă liniștită pentru a urmări filme pentru copii. Adăugați perne confortabile sau cele tip puf. Filmele animate Encanto, Moana, Regatul de gheață și Zootropolis sunt preferatele mele și ale fetiței mele. Ai putea oferi chiar și mini pungi de floricele de porumb! Dacă nu există loc pentru o cameră specială, folosiți un proiector și cei mici se vor simți ca la cinema.

Un dar pe care îl poți face părinților care au venit cu cei mici la nuntă este un colaj cu fotografii cu copiii lor în timpul acelor activități.  Darurile sub formă de amintiri sunt apreciate iar mie, în calitate de fotograf îmi face plăcere să surprind aceste momente libere, pline de voie bună, create de copiii care participă la nuntă.