Hostinar

1
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Urmează să spuneți cel mai important DA? Descoperiți cum alegeți fotograful pentru nuntă

Felicitări din tot sufletul! Dacă ați ajuns pe această pagină, înseamnă că deja sunteți în așa zisa febră a pregătirilor de nuntă. Din experiența personală, vă spun că viața de căsătoriți este presărată cu numeroase clipe de poveste, amintiri de neuitat, reușite, dar și coborâșuri, la finalul cărora vă veți simți împliniți că aveți lângă voi cea mai potrivită persoană.

Știu cât de important este pentru orice cuplu ca ziua în care spune cel mai hotărât DA să rămână vie în amintiri și să poată retrăi cu aceeași intensitate momentul și peste ani. Detaliile din ziua nunții, emoțiile și bucuria de la petrecere prind viață cu ajutorul unui fotograf profesionist.

Selectarea fotografului adecvat nu este o decizie ușoară, însă vă va fi mult mai ușor să luați hotărârea dacă veți ține cont de următoarele sfaturi pentru alegerea fotografului pentru nuntă.

 

Cele mai importante aspecte legate de alegerea fotografului pentru nuntă

  1. Experiența profesională

Perioada de timp de când fotograful își desfășoară activitatea este un factor esențial. Numărul însemnat de nunți la care a participat demonstrează faptul că și-a dezvoltat și îmbunătățit abilitățile de-a lungul timpului, precum și faptul că și-a creat un renume în domeniu.

De asemenea, nu uitați să întrebați despre certificările și cursurile la care a participat. A deține un aparat costisitor nu este îndeajuns pentru a surpinde cele mai bune cadre și a transmite sentimentele momentului dincolo de imagine. La fel ca în orice altă arie de activitate, și în fotografie este necesar studiul intens și participarea la training-uri pentru a deprinde diverse tehnici de fotografiere.

  1. Conexiunea emoțională

Încă de la prima întâlnire este important să simțiți că se creează o legătură specială între voi și fotograf, asemeni unui început de prietenie. Mizați foarte mult pe feeling-ul pe care îl trăiți în acele momente și modul în care acel fotograf pentru nuntă vă face să vă simțiți.

Țineți minte: fotograful trebuie să fie „aliatul vostru” la nuntă, să vă facă atât pe voi, dar și pe invitați să vă simțiți în largul vostru în prezența lui și să se implice trup și suflet în realizarea fotografiilor și surprinderea celor mai de preț clipe.

  1. Nivelul de comunicare

Sau popular vorbind, comunicarea pe aceeași limbă. Este crucial ca fotograful pentru nuntă să vă asculte dorințele, așteptările și să vă înțeleagă viziunea asupra nunții.

Totodată, un adevărat profesionist trebuie să fie capabil să empatizeze cu voi și să vă ofere sugestii privind realizarea fotografielor în ziua nunții sau a celor pentru ședințele foto pe care vi le doriți înainte și/sau după nuntă.

  1. Testimonialele

Sunt acele mărturii ale mirilor pe care le găsiți pe site-ul fotografului pentru nuntă referitoare la colaborarea cu acesta. Bineînțeles, impresiile foarte bune și cuvintele de laudă regăsite în testimoniale întăresc imaginea fotografului în cauză și sunt un bun indicator privind rezultatele deosebite ale muncii sale.

  1. Portofoliul

Mostrele pozelor realizate până la acel moment sunt dovada calităților profesionale ale fotografului. În acest mod, puteți vedea detaliile fotografiilor efectuate, decorul, cadrele surprinse și să decideți dacă corespunde cu așteptările, gustul și preferințele voastre.

Și eu am ales să atașez pe site o selecție a pozelor realizate de-a lungul timpului ca fotograf de nuntă în Brăila.

  1. Recomandări

Impresiile persoanelor apropiate sunt de asemenea importante în alegerea fotografului pentru nuntă potrivit. Dacă acestea au fost mulțumite de modul în care au colaborat cu respectivul fotograf, atunci sunt șanse mari ca și voi să fiți încântați de el ca persoană, cât și de munca sa.

  1. Prețul

Bineînțeles, nu puteți să luați decizia fără a vă asigura că tariful pe care fotograful îl solicită se încadrează în bugetul vostru. În același timp, întrebați mereu care sunt serviciile incluse în acel preț. Spre exemplu, care este numărul aproximativ de fotografii pe care îl veți primi, ce dimensiune vor avea pozele, cum va arăta albumul de nuntă și orice alte detalii pe care doriți să le aflați.

La final, nu-mi rămâne decât să vă urez mult spor în alegerea fotografului pentru nuntă, să aveți parte de o cununie ca-n povești și de fotografii spectaculoase.

Casă de piatră, iubire din belșug și nenumărate realizări!