Hostinar

315515223_552970820024128_1222214684926378310_n
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Amintiri de Crăciun cu cei dragi ție, în locurile sau cu activitățile voastre preferate

Când am plecat de acasă la facultate, printre puținele lucruri pe care le-am luat cu mine au fost pozele făcute în copilărie. Aceste amintiri simt că sunt rădăcinile la care mă pot întoarce oricând mă simt nesigur sau trist. Sunt amintirile care îmi aduc aminte oricând că sunt iubit. Iar printre pozele mele cele mai dragi sunt cele făcute de tata în care apar eu cu mama împodobind bradul din sufragerie sau cele în care deschid cadourile de la Moșu.

Mereu mi-am dorit să mă pot bucura de magia Crăciunului tot anul. Desigur, nu pot ține bradul în casă până anul viitor, însă, pot simți atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă cu ajutorul fotografiilor și a unei căni de ciocolată caldă.

Dacă și ție îți place spiritul Crăciunului și vrei să ai amintiri de calitate cu cei dragi, ți-am pregătit câteva idei de sesiuni foto cu temă de Crăciun.

Fotografii în jurul bradului

Ai pregătit deja bradul sau știi bine deja cum vrei să arate, cum ți se pare ideea să ai poze lângă de brad sau când împarți cadourile cu cei dragi? Această activitate împreună poate fi și un exercițiu de manifestare a recunoștinței pe care îl poți face în fiecare an și să începi o nouă tradiție în familie.

Ca fotograf de evenimente îmi place să scot în evidentă interacțiunea dintre oameni, privirile, zâmbetele cât și toata gama largă de emoții pe care copiii o știu să o manifeste cel mai bine.

Activități în familie de Crăciun

Crăciunul nu este doar despre împodobit bradul. Este despre familie. Magia Crăciunului se trăiește și când cântăm colinde, când citim povești împreună sau când facem fursecuri. Frământarea cozonacului este în sine o sărbătoare.

Indiferent că îți place în această perioadă să faceți cozonac împreună sau căsuțe de turtă dulce, pozele surprind de fiecare dată numai bună dispoziție. Și miciile detalii, adesea imperfecte, sunt cele care ne emoționează mai târziu când ne aducem aminte de ele. Nu trebuie să fie un eveniment mare ca să merite sărbătorit și imortalizat cu ajutorul fotografiilor.

Alte poze cu temă de iarnă

Când ai fost ultima dată la patinoar? Senzația pe care o au copii când patineaza se aseamănă cu aceea când zbori, sau așa îmi imaginez mereu.  În această perioadă, așteptăm cu toții să ningă, să construim oameni de zăpadă sau să ne ”batem” cu bulgări. Și chiar dacă nu ninge, natura este mereu surprinzătoare. Poți alege o sesiune foto într-un parc cu o cană de ciocolată caldă în mână.

Dacă ai și alte ideii sau tradiții la care ții și pe care vrei să le păstrezi ca amintiri, povestește-mi despre ele și cum vrei arate pozele, în formularul de jos. Iar dacă ți-a plăcut articolul m-aș bucura să-l dai mai departe către prietenii tăi pe Facebook, Twitter sau pe Pinterest.