Hostinar

cabina foto versus fotograf
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Cabina foto versus fotograf de nunta: ce alegi?

Este adevărat: pregătirile pentru nuntă pot fi epuizante, dar și foarte frumoase. Atât timp cât vă bazați unul pe celălalt, nu există dilemă pe care să nu o puteți rezolva. Că tot am pomenit de dileme, am auzit deseori cupluri care dezbat pe tema fotografiilor de nuntă: “Ce ar fi mai bine să facem – să angajăm un fotograf profesionist pentru cununie sau să închiriem o cabină foto?”

Întrucât m-am confruntat la rândul meu cu aceeași întrebare pe vremea când eu și soția ne organizam nunta, am decis să fac o comparație între avantajele și dezavantajele unei cabine foto de nuntă și cele ale unui fotograf de nuntă cu experiență.

Închirierea unei cabine foto sau angajarea unui fotograf profesionist?

Fotografiile de la nuntă sunt printre cele mai speciale amintiri, cele prin intermediul cărora veți retrăi acea minunată zi ori de câte ori doriți.

Însă, până la acel moment, haideți să descoperim plusurile și minusurile fiecăreia dintre cele două opțiuni.

  1. Adaptabilitate

Spre deosebire de o cabină foto care este amplasată într-o anumită zonă a restaurantului pentru nuntă, un fotograf profesionist se adaptează cu ușurință oricărei locații.

Fie că recepția cununiei se desfășoară în interior sau exterior, el dispune de tot echipamentul necesar pentru a realiza un set de fotografii superbe. Mai mult decât atât, fotograful se asigură că surprinde toate momentele importante ale nunții voastre.

  1. Recuzită

Într-adevăr, cabinetele foto dispun de o varietate de accesorii pe care invitații voștri le pot folosi pentru a-și face diverse poze haioase sau ieșite din comun.

Cu toate acestea, și fotograful profesionist poate aduce la nunta voastră diverse decoruri (fundaluri foto) și props-uri (accesorii asemănătoare celor de la cabina foto) pentru a personaliza fotografiile.

  1. Experiența

În cazul unei cabine foto, invitații își fac singuri pozele sau cu ajutorul unui asistent din partea firmei de la care s-a închiriat cabina foto.

Însă, dacă alegeți să angajați un fotograf pentru nuntă, acesta știe exact care sunt unghiurile care vă avantajează atât pe voi, cât și pe invitații voștri. De asemenea, datorită numeroaselor evenimente la care a participat, fotograful este capabil să empatizeze cu emoțiile și sentimentele voastre și chiar să vă sugereze decorurile care vi se potrivesc cel mai bine pentru realizarea fotografiilor.

  1. Beneficii extra

Atunci când decideți să colaborați cu un fotograf profesionist, cel mai probabil, costul angajării acestuia presupune și alte avantaje în afara pozelor din ziua cununiei. Cei mai mulți dintre ei oferă pachete de preț care includ și ședințele foto de dinainte sau de după nuntă.

În ceea ce privește cabina foto, vă puteți bucura de beneficiile acesteia exclusiv în ziua nunții.

  1. Editare foto

Fotograful profesionist pentru nuntă nu doar va realiza fotografiile, dar se va ocupa și de selectarea și editarea acestora, astfel încât voi să fiți încântați de rezultat. Totodată, fotograful vă oferă pozele de la cununie și pe suport digital, iar deseori vă face cadou și un album foto cu câteva dintre cele mai speciale poze.

Dacă optați pentru o cabină foto, pozele sunt realizate pe loc și printate instant chiar și pe suport magnet, acesta fiind marele avantaj spre deosebire de o colaborare cu un fotograf.

Indiferent că preferați să angajați un fotograf profesionist pentru nuntă sau să închiriați o cabină foto, nu uitați să căutați din timp ofertele disponibile și să stabiliți și bugetul de care dispuneți. Astfel, veți putea ajusta mult mai ușor anumite cheltuieli.

Mult succes cu toate pregătirile și să iasă totul așa cum vă doriți!