Hostinar

_GHO9236
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Ce sunt serviciile fotografice de nuntă?

Serviciile fotografice de nuntă se referă la documentarea și capturarea momentelor cheie ale unei nunți. Aceste servicii sunt concepute pentru a înregistra amintiri de neuitat și a păstra imagini frumoase și autentice ale evenimentului. Uite câteva dintre acestea:

Fotografii de nuntă:

O serie de fotografii profesionale care surprind momentele cheie ale nunții, inclusiv pregătirile miresei și ale mirelui, ceremonia de căsătorie, sesiunea foto de grup, petrecerea și orice alte momente speciale sau cereri speciale ale cuplului.

Album foto:

Un album frumos realizat, care conține selecția de fotografii de nuntă. Albumul poate fi personalizat cu poze preferate și text.

Fișiere digitale:

Mirii primesc fișierele digitale cu fotografiile selectate, astfel încât să le poată partaja cu familia și prietenii, să le imprime sau să le folosească în alte scopuri.

Sesiune foto de logodnă:

Pachetul poate include o sesiune foto de logodnă, care are loc înainte de nunta propriu-zisă. Aceasta oferă cuplului ocazia de a se obișnui cu fotograful, de a crea o conexiune și de a obține câteva imagini frumoase într-un cadru mai relaxat.

Prezența fotografului:

Prezenta fotografului pe toată durata nunții este foarte importantă, mirii aleg dacă vor poze de calitate de la pregătiri până la finalul petrecerii sau doar pentru o anumită perioadă de timp predefinită.

Editare și post-producție:

Fotograful va edita și retușa fotografiile pentru a le aduce la un nivel profesional, inclusiv corecția culorilor, ajustarea luminii și contrastului, eliminarea imperfecțiunilor etc.

Galerie online:

Fotograful poate crea o galerie online securizată, unde cuplul și invitații pot vizualiza și descărca fotografiile de nuntă.

Imprimări și produse personalizate:

Fotograful poate oferi și imprimări în diferite dimensiuni sau produse personalizate, cum ar fi albume suplimentare, cadre foto, calendare, invitații sau mulțumiri personalizate.

Este important să clarificați toate detaliile direct cu fotograful, pentru a vă asigura că sunt incluse toate elementele dorite și pentru a discuta orice cerințe speciale pe care le aveți.

 

Pe scurt, uite care sunt serviciile de care poți să beneficiezi:

  • Fotografii cu pregătirile de dinainte.
  • Ședința foto de nunta inclusă în parc sau în altă locație.
  • Exista posibilitatea sa realizam ședința foto și în alta zi.
  • Fotografii la cununia civilă.
  • Fotografii de la cununia religioasă.
  • Fotografii de la petrecerea de la restaurant incluzand momentele importante: dansul mirilor, petrecerea, furatul miresei, tortul, buchetul miresei, hora miresei, etc.
  • Un Videoclip Best Moments de 3-6 minute pe o muzica modernă.
  • Sesiune Trash the Dress.

 

Fotografiile de nuntă sunt livrate în  format digital .jpg

Livrarea se face pe stick USB

Veți primi minim 800 fotografii de nuntă, pe care le voi selectata și prelucra profesional iar tu le vei putea afișa pe rețelele de socializare, pe televizor sau vei putea să le printezi.

Mai mult decât acestea, îți voi oferi amintiri despre emoțiile, zambetele, lacrimile de fericire și despre iubirea voastră din ziua nunții!

 

Cu drag,

George, fotograful tău de nuntă