Hostinar

_DSF4962
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Cele mai frumoase fotografii cu dansul mirilor

Dansul mirilor este unul din cele mai așteptate momente ale serii fiind încărcat cu multe emoții pozitive. Este și unul dintre momentele acelea când toți invitații se vor uita la voi cu zâmbetul pe buze.

Uite la ce întrebări să răspunzi sau ce poți face ca dansul mirilor să fie așa cum îți dorești:

Cum vrei să arate?

Imaginează-ți cum vrei să arate acest moment. Poate fi romantic, unul haios – care să aducă invitaților zâmbetul pe buze, un colaj sau un flashmob cu toți invitații sau ceva și mai spectaculos? După ce îți va fi clar acest aspect vei ști de ai de făcut.

Ascultă cât mai multe melodii

Pasul următor este să te bucuri de ritmurile a cât mai multe melodii și să o alegi pe cea care te emoționează cel mai tare sau care îți aduce cea mai multă bucurie. Poate să fie melodia pe care ați dansat împreună pentru prima dată sau nu neapărat. Poate să fie melodia care exprimă cel mai bine dragostea pe care o aveți acum unul pentru celălalt. Poate să fie melodia care vă ridică de pe scaune la fiecare petrecere. Fă o listă scurtă și ”testează – o” cu cel drag.

Ritm și emoție

Acestea pot fi criteriile după care să alegi melodia. Trebuie să fie ușor de dansat pe ea și să transmită mesajul dorit.

Nu e musai să fie vals. 🙂

Ajută să faci câteva repetiții înainte sau să luați cursuri de dans dacă ai ales o coregrafie mai complicată.

5 melodii care au trecut testul timpului

Pentru că sunt așa de multe melodii, dacă nu știi cu ce să începi, ți-am pregătit o listă cu melodii îndrăgite de la nunțile la care am făcut ce-mi place cel mai mult – poze de nuntă cu multe  instantanee în pași de dans – dar și de la cele la care am participat în calitate de invitat:

Les valses de Vienne – François Feldman

Aerosmith – I Don’t Want to Miss a Thing

If I Ain’t Got You – Alicia Keys

Vivo Per Lei – Andrea Bocelli & Heather Headley

I Finally Found Someone – Barbara Streisand & Bryan Adams

5 melodii românești

E fain să știi versurile melodiei pe care dansezi. Ți le spui în gând sau le șoptești la ureche partenerului. Acest lucru amplifică pozitiv emoția:

Ti-am dat un inel – Holograf

Tu ești primavara Mea – Aurelian Andreescu

Două mâini – Bosquito

Ești Îngerul Meu – Direcția 5

Te Iubesc – Loredana & Nadir

Detalii fotografice din timpul primului dans

Nu trebuie să-ți faci griji că nu îți vei aduce aminte pașii. 3 – 4 minute cât durează melodia poți să îți imaginezi că sunteți doar voi doi și iubirea voastră.  Eu voi surprinde în fotografii această emoție dintre voi, chimia care se vede în pașii de dans și căldura cu care invitațiii privesc acest eveniment.

E rândul tău acum. Lasă-mi în comentariu titlul sau un link către melodia aleasă de tine.