Hostinar

cerere in casatorie
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Cererea in casatorie: cum sa surprinzi momentul si sa arati perfect

Cererea în căsătorie este un moment la fel de special precum căsătoria. Este un eveniment pe care o să vă doriți să vi-l reaminți peste ani până în cele mai mici detalii.

Îmi aduc și acum aminte cu emoție de ziua în care i-am propus soției să-mi devină parteneră pentru totdeauna. Sentimentele și fericirea de atunci le păstrez în suflet și le retrăiesc ori de câte ori mă uit la fotografiile din acele clipe.

Dacă și tu te gândești să surprinzi momentele intime din viață voastră, te invit să descoperi câteva sfaturi care te vor ajuta să captezi fiecare secundă a cererii în căsătorie.

Cererea în căsătorie: preludiul unei vieți minunate împreună

  1. Angajarea unui fotograf profesionist

Alegerea unui fotograf de nuntă profesionist pentru cererea în căsătorie este o decizie inspirată. Un profesionist deține atât competențele necesare pentru a surprinde din cele mai bune unghiuri reacțiile voastre, dar are și capacitatea de a empatiza cu povestea voastră și de a trăi momentul alături de voi.

Odată ce fotograful pentru cununie ia parte la logodnă, automat veți lega și o frumoasă relație de prietenie. Astfel că, puteți alege ca același fotograf să vă fie alături și în ziua nunții.

În cazul în care nu ați început să căutați oferte, îți recomand să te familiarizezi împreună cu iubita despre modalitățile de selectare a fotografului pentru nuntă. Astfel, veți ști exact aspectele la care să fiți atenți pentru a putea alege cea mai potrivită persoană care să surprindă emoțiile și fericirea voastră și în ziua cununiei.

  1. Planificarea momentului

Dacă știi care sunt așteptările iubitei în ceea ce privește un fotograf de nuntă și deja a dat like-uri unor pagini pe Facebook, atunci este timpul să contactezi acele persoane și să verifici disponibilitatea lor.

Odată ce ai găsit persoana potrivită, nu lăsa planificarea pe ultima sută de metri. Gândește-te din timp la locația în care vrei să aibă loc cererea în căsătorie, la firul narativ al poveștii și la detalii precum: este un spațiu public sau nu, intenționezi să inviți și rudele și prietenii apropiați, cum îți vei aduce iubita în acel loc fără să trezești suspiciuni.

Ulterior, vei putea discuta și cu fotograful aspectele organizatorice, astfel încât acesta din urmă să dispună de un loc discret din care să fotografieze cererea în căsătorie.

  1. Surprinderea cererii în căsătorie

Un astfel de moment special este despre amândoi, nu doar despre reacțiile logodnicei tale. Prin urmare, nu te feri ca fotograful să-ți capteze și ție emoțiile sau lacrimile de bucurie.

Sunteți un cuplu, așa că modul în care trăiți fiecare dintre voi cererea în căsătorie este la fel de important. Din experiența personală îți spun că și tu vei fi dornic peste ani să-ți revezi reacțiile din acele clipe.

  1. Importanța luminii

În cazul în care te gândești ca cererea în căsătorie să fie un moment nocturn, sfatul meu este să iei în considerare lumina naturală. Dacă alegi să adresezi marea întrebare într-un loc public, pozele vor ieși de o calitate superioară în timpul zilei sau în apropierea apusului, deoarece lumina naturală creează o ambianță specială și unghiurile potrivite pentru fotografiere.

  1. Trăirea momentului la intensitate

Se spune că bărbații nu plâng. Eu consider că toți suntem oameni și că nu este nimic greșit în a-ți exprima trăirile de orice natură. Așa că, te sfătuiesc din suflet să uiți că ești fotografiat și să trăiești cererea în căsătorie așa cum simți, deoarece este momentul vostru.

La cât mai multe amintiri împreună vă doresc, sănătate și bucurii!