Hostinar

Cum să vă uimiți oaspeții la nunta voastră
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Cum să vă uimiți oaspeții la nunta voastră?

Există multe modalități de a vă surprinde invitații la nuntă și de a face ziua cea mare memorabilă. Iată câteva idei:

 

Un loc de desfășurare neconvențional

Luați în considerare alegerea unui loc neconvențional pentru nunta voastră, cum ar fi un hambar, o galerie de artă sau o livadă. Acest lucru poate adăuga un element unic și neașteptat la ziua nunții voastre  și poate surprinde plăcut invitații.

 

Divertisment neașteptat

Surprindeți-vă invitații cu un spectacol neașteptat, cum ar fi un flash mob sau un spectacol muzical. De asemenea, ați putea angaja un artist caricaturist, un magician sau o cabină foto pentru a vă distra oaspeții.

 

Mâncare și băuturi neașteptate

Alegeți feluri de mâncare și băuturi unice. Ați putea avea un cocktail de firmă care să poarte numele vostru, să serviți gustările preferate din copilărie sau să aveți un bar de deserturi cu diferite tipuri de dulciuri.

 

Elemente personalizate

Adăugați elemente personalizate la nunta voastră cum ar fi mărțișoare sau cărți de vizită personalizate, jurăminte personalizate sau un mesaj video de la voi pentru fiecare invitat.

 

Spectacol de dans

Luați în considerare să începeți petrecerea cu o coregrafie specială. Aceasta poate fi o modalitate amuzantă și neașteptată de a vă surprinde invitații și de a-i implica în sărbătoare.

Nu uitați, cel mai important lucru este ca nunta voastră să fie o reflectare a voastră. Încorporați elemente care sunt semnificative pentru amândoi, iar invitații vor fi cu siguranță surprinși și încântați.

Dacă fotografiile pe care le realizez vă sunt pe plac sau vă regăsiți în munca mea, te invit să completezi formularul din site sau dă-mi un telefon.  Stabilim o întâlnire, bem o cafea sau un ceai și povestiți-mi despre voi. Cu siguranță vom face o echipă bună și voi transforma instantaneele de vis de la nunta voastră în realitate. 

 

cu drag,

George, fotograful tău de nuntă