Hostinar

otografii de logodna - sfaturi pentru sedinta foto
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Fotografiile de logodna: Sfaturi pentru planificarea sedintei foto

Emoții, fericire, nerăbdare, dar mai ales multă iubire. Sunt trăirile fiecărui cuplu din momentul în care el decide să te surprindă cu o cerere în căsătorie ca-n povești. Logodna este un moment la fel de special precum ziua nunții și pe care merită să-l marcați printr-o ședință foto.

Odată cu trecerea anilor, o să le povestiți cu drag copiilor și nepoților despre acele clipe și vă veți mândri cu albumul tinereții voastre. Însă, până atunci, vă invit să descoperiți câteva sfaturi despre planificarea fotografiilor de logodnă.

Fotografiile de logodnă: Sugestii pentru o ședință foto memorabilă

Înainte de a apela la serviciile unui fotograf de logodnă în Brăila, vă recomand să aveți în vedere următoarele aspecte.

  1. Discuția cu partenerul

Este important ca odată ce decideți că vă doriți o ședință foto de logodnă, să discutați înainte despre modul în care vreți să arate pozele și să ajungeți la un acord.

Unii parteneri se simt confortabil să fie surprinși de fotograf în momente intime, alții au rețineri în a-și arăta afecțiunea față de persoane necunoscute. Unele persoane visează să pozeze în ipostaze mai aparte sau preferă fotografii de logodnă clasice.

  1. Selectarea fotografului

Înainte de a decide care este fotograful profesionist de logodnă cu care vreți să colaborați, informați-vă despre experiența acestuia.

La fel ca în cazul fotografiilor de cununie, este esențial ca persoana respectivă să întrunească criteriile voastre. De aceea, într-un alt articol, am detaliat care sunt condițiile de alegere a fotografului pentru nuntă.

Ulterior, nu uitați să îi povestiți fotografului viziunea voastră despre ședința foto și să stabiliți cu acesta toate detaliile.

  1. Ținute diversificate

Indicat este să aveți în ziua ședinței foto câteva ținute de schimb. Vremea se poate schimba atunci când vă așteptați cel mai puțin sau poate se întâmplă să vă murdăriți hainele din diverse motive.

  1. Alegerea locului ideal

Fotografiile de logodnă pot fi realizate oriunde. Important este să fie un loc care are o semnificație aparte pentru relația voastră. Fie că este vorba despre parcul unde obișnuiți să vă plimbați în weekend-uri sau de orașul în care ați mers în prima voastră vacanță, nu uitați să îi spuneți fotografului dorințele voastre și să vă sfătuiți cu el.

Din experiența personală, vă garantez că dacă locul pe care îl alegeți este unul familiar, atunci și voi vă veți simți mult mai confortabil în fața aparatului de fotografiat.

  1. Inspirația din alte fotografii

În cazul în care nu știți care sunt ipostazele în care v-ar plăcea să pozați, nu ezitați să cercetați puțin în mediul online. Pe Instagram sau Pinterest găsiți diverse fotografii de logodnă din care vă puteți inspira.

De asemenea, dacă nu sunteți siguri că respectivele ipostaze v-ar avantaja, cereți sfatul forografului cu care colaborați.

  1. Atmosfera în cadrul ședinței

Într-adevăr, s-ar putea să vă simțiți puțin inconfortabili în timp ce sunteți fotografiați, mai ales dacă nu sunteți genul de persoane care își fac poze în orice moment. De aceea, vă sfătuiesc să creați o atmosferă cât mai familiară între voi pe tot parcursul ședinței.

Indicat este să comunicați așa cum obișnuiți în viața de zi cu zi, să spuneți glume și să vă purtați cât mai natural, deoarece este momentul vostru.

  1. Pregătirile pentru ședința foto

Realizarea fotografiilor de logodnă sunt la fel de importante ca cele din ziua nunții. Prin urmare, nu uitați să vă programați din timp la coafor și cosmetică.

Iar în cazul viitoarelor mirese, ideal este să faceți și o probă cu tipul de machiaj și coafură pe care vi le doriți în ziua ședinței.

Acum că v-am împărtășit din micile secrete ale fotografiilor de logodnă reușite, este timpul să începeți planificarea ședinței foto.

O zi memorabilă vă doresc și la cât mai multe fotografii spectaculoase!