Hostinar

7 idei de poze de nuntă pentru fotograful tău în Brăila | Hostinar
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

7 idei de poze de nuntă pentru fotograful tău în Brăila | Hostinar

Dacă citeşti acest articol înseamnă că deja ai organizat primele detalii ale nunţii şi vrei să te asiguri că ziua mult aşteptată se transformă în nişte amintiri unice.

Există o „vorbă” populară printre femeile căsătorite, care spun că ziua nunţii a trecut repede şi sunt momente pe care le-au uitat, din cauza emoţiilor şi a agitaţiei date de tot ce implică evenimentul. De aceea, fotograful de nuntă este cel care se ocupă de amintiri, pentru că el îţi va arăta nunta ta în imagini şi filmări.

Bineînţeles, fotograful va şti să captureze momentele-cheie în poze expresive, pline de simboluri importante pentru voi. Mai jos îţi oferim câteva extra-recomandări cu idei de poze de nuntă care se vor transforma în amintiri preţioase pentru voi, pe care le vei arăta cu mândrie chiar şi peste ani.

Idei de poze de nuntă pe care să le puneți în aplicare

1.    Prinde apusul în mâini

Oriunde va avea loc şedinţa foto, alege un moment apropiat de apusul soarelui. Sunteţi proaspeţi purtători de verighetă, aşa că veţi simţi nevoia să o arătaţi cât mai mult.

Puteţi să o faceţi atunci când aproape că vă atingeţi mâinile din lateral şi creaţi forma inimii, prin care trece soarele de care vorbeam mai sus.

2.    Priveşte-te de jos

Alege o perspectivă spectaculoasă cu o fotografie dintr-un unghi ales de jos, de la distanţă. Cetatea Brăilei este un obiectiv turistic istoric spectaculos, printr-un stil arhitectural complex. Altfel spus, tocmai potrivită pentru o fotografie spectaculoasă, văzută de jos.

Alege un fotograf nuntă Brăila care stăpâneşte atât de bine tehnicile acestei arte încât merge mai departe de ipostazele clasice şi vă scoate în evidenţă lăsând la vedere o parte din arhitectura clădirii.

3.     Scoate în evidenţă trei generaţii

Alege să prinzi într-o fotografie trei generaţii de persoane din familia ta. Fie că sunt bunica, mama şi tu sau mama, tu şi o nepoată, prinde farmecul timpului fotografiindu-vă pe toate trei în aceeaşi ipostază.

Elementul comun poate fi profilul care arată un cercel, mâinile cu verighete sau inele, mâinile tuturor cu mărturiile. De altfel, chiar şi rudele pot fi o mătuşă, o verişoară sau orice îţi este mai drag, poza va ieşi spectaculoasă.

4.    O fotografie în oglindă

Nu ne referim la selfie-uri aici sau fotografia cu voi doi în oglindă. Captaţi momentul în care el intră în cameră, ca să te poată vedea, după ce a luat naşii. Lăsaţi doar uşa să vă despartă şi staţi în aceeaşi ipostază, cu uşa între voi.

Acea poză este, practic, ultima de dinainte de nuntă – motiv pentru care va fi şi mai plină de simboluri. Apoi, urmează să vă vedeţi ca mire şi mireasă.

5.    Iluzia optică a dimensiunilor

Ştiai că, dacă mirele stă aproape de cameră, iar mireasa cu câţiva metri în spatele lui, ea va părea mai mică. Alegeţi să transformaţi aceste poziţii în contexte fie amuzante, fie romantice.

El se poate preface că suflă înspre tine sau întinde mâna, timp în care tu completezi imaginea cu o iluzie optică specială. Faleza din Brăila este o locaţie ideală pentru astfel de iluzii optice.

6.    Ţine-te de glume

Este una din cele mai hazlii idei de poze de nuntă.

Ştii acel moment când trebuie să arunci buchetul? Ce ar fi dacă îi propui fotografului să stea în faţa ta, timp în care tu te strâmbi sau faci semne pe care fetele nu le văd?

Totul se va transforma într-o amintire tocmai bună de savurat şi repovestit, atunci când vei primi fotografiile. Practic, până atunci va fi secretul tău.

7.    Foloseşte prima mărturia

Ce-ar fi dacă evidenţiezi mărturiile pe care le vei căuta chiar prin faptul că tocmai tu le foloseşti? Astfel, invitaţii care vor veni la nuntă îşi amintesc, apoi, de cât de speciale au fost chiar acele mărturii.

Fie că priveşti fotografia pe care le-o oferi invitaţilor, fie guşti dintr-un borcan cu miere sau miroşi o floricică, vei putea reproduce o utilizare a acelei mărturii.

Vorbeşte cu fotograful de nuntă din Brăila

Odată ce ai bifat lista de poze de nuntă, vorbeşte cu fotograful şi propune-i aceste idei. Astfel, vei afla şi dacă ai nevoie să pui la punct anumite detalii tehnice sau să scapi de grija lor.

Fotograful de nuntă în Brăila îţi va oferi un set generos de poze din care, probabil, îţi va fi greu să alegi dacă vrei să construieşti un album. În plus, în timp vei da peste alte detalii şi etape ale organizării evenimentului. De aceea, nu ezita și propune-i fotografului oricare dintre aceste idei de poze de nuntă!

Aşa că, după discuţie, îţi recomandăm să te bazezi pe profesionistul pe care îl contractezi