Hostinar

cum alegem tortul ideal pentru nunta
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

La ce sunt bune amintirile

Tanti Viorica are 90 de ani.  “Trăiesc din amintiri” îmi spune de fiecare dată când mă vede. Și de fiecare dată îmi arată aceleași fotografii îngălbenite de timp. Eu le iau în mâini și nu îi spun că am mai auzit poveștile de nenumărate ori deja și că le știu pe derost…

Când povestește despre nenea Lili, cum îl alinta ea pe soțul ei Ioan, i se luminează chipul. Spune despre el că a fost cel mai bun bărbat și povestește cu emoție în glas cum s-au cunoscut, cum s-au căsătorit – la doar două luni – cum a fost nunta, și în câte orașe din țară s-au plimbat împreună.

Cea mai dragă perioadă din viața ei este cea în care au locuit timp de 9 ani la Făgăraș. Și-mi spune din nou povestea în care au mers împreună la teatru și apoi s-au plimbat în parc, ținându-se de braț, cum au făcut poze împreună pe o bancă, cum le-a spus fotograful să se așeze…

Tanti Viorica împachetează apoi meticulos fotografiile într-un ziar vechi, ca pe o comoară, iar eu mă las purtat de gândul că-mi doresc să ajung la Făgăraș și să simt măcar puțin din emoția din glasul ei.

Nu e nevoie să-i cer niciun sfat pentru că știu ce mi-ar spune. Să prețuiesc amintirile, evenimentele, atât cele memorabile, cum a fost nunta pentru ea, cât și cele simple, de zi cu zi. Pentru că, la vârsta ei, acestea sunt cele care îi dau putere.

Când plec de la ea, am de fiecare dată și mai mult sens în viață. Poveștile ei mă motivează să fac o treabă și mai bună în calitate de fotograf de nuntă. Și îmi dau seama că fotografiile nu sunt doar niște instantanee ci niște repere la care revii de multe ori pe parcursul vieții. Sunt o dovadă a iubirii dintre doi oameni. Sunt oglinda fiecăruia dintre noi, așa cum ne dorim să fim mereu, tineri și frumoși. Sunt tot ce îți mai rămâne când rămâi singur.

Dacă și tu prețuiești amintirile și îți dorești fotografii de calitate în cea mai frumoasă zi din viața ta, m-aș bucura să-mi dai ocazia să te surprind cu fotografii de nuntă așa cum îți dorești.
Cu fotografii la care să revii mereu cu drag.
Cu fotografii care să-ți aducă aminte cu bucurie de această zi.