Hostinar

fotografbraila (4)
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Locatii nunta: 5 idei pentru o cununie memorabila

Visați la o nuntă de poveste? Planificarea cununiei este în plină desfășurare, însă sunteți indeciși în privința locației ideale pentru sărbătorirea marelui eveniment? Vă înțeleg perfect: vă doriți ca totul să iasă minunat, să vă bucurați de ziua voastră, iar invitații să se simtă la rândul lor foarte bine.

Stați liniștiți, pentru că există diverse locații pentru nuntă superbe, care vă vor tenta cu siguranță și poate chiar determina să renunțați la ideea clasicului restaurant pentru recepție. V-am făcut curioși? Haideți atunci să descoperim împreună unde puteți sărbători cea mai importantă zi a vieții voastre.

Locații de nuntă: Sugestii pentru o petrecere de neuitat

  1. Într-o grădină

În cazul în care nunta voastră este planificată vara, atunci este un anotimp perfect pentru a dansa alături de invitați în aer liber. Iar dacă aveți o cununie restrânsă, doar cu cele mai dragi și apropiate persoane, atunci cu atât mai mult vi se potrivește ideea de a organiza nunta în grădină.

Sunt astfel de locații pentru nuntă care vă pun la dispoziție un decor romantic, aparte. Bineînțeles, în funcție de preferințele voastre, puteți negocia cum să fie amenajată grădina pentru marele eveniment.

  1. Un cort în curte

Amenajarea unui cort în curte este o idee des întâlnită mai ales în mediul rural. În cazul în care dispuneți de îndeajuns de mult spațiu, este o opțiune de luat în calcul. La nivel logistic, trebuie să închiriați cortul și să-l decorați în funcție de dorințele voastre.

Bineînțeles, dacă aveți nevoie de ajutor profesionist, există și firme care se ocupă de împodobirea cortului și de crearea unei atmosfere de poveste.

  1. La mare

Pentru iubitorii de apă și soare, există și varianta organizării petrecerii de nuntă la mare. Închideți ochii pentru câteva secunde și imaginați-vă un decor spectaculos, eventual pe o plajă privată în timp ce dansați valsul mirilor. Emoționant, nu-i așa?

Mai mult, o astfel de locație pentru nuntă este perfectă pentru o ședință foto realizată de un fotograf profesionist pentru cununie. Rezultatul va fi cu siguranță unul uimitor, iar voi vă veți reaminti cu drag de acele momente speciale.

  1. La munte

Iubitori ai naturii, ai aerului curat și drumețiilor nenumărate? Atunci o cabană retrasă, la munte, este locația pentru nuntă care vi se potrivește. Liniștea mediului înconjurător și peisajele superbe creează o atmosferă magnifică, intimă și perfectă pentru sărbătorirea căsătoriei voastre.

  1. Într-un hambar

Pentru cuplurile care își doresc să aibă o nuntă atipică, care să îi impresioneze pe invitați, pot opta pentru un hambar. O astfel de locație pentru nuntă este ideală pentru a organiza o recepție în stil rustic.

Mai mult, pregătirile pentru o petrecere în hambar nu implică cheltuieli considerabile, întrucât majoritatea decorațiunilor sunt fabricate din lemn, iar aranjamentele sunt realizate din flori simple precum cele de câmp.

La final, sper ca recomandările privind locațiile pentru nuntă să vă ajute să aveți o perspectivă de ansamblu a petrecerii voastre. Indiferent de dorințele voastre, important este să vă simțiți foarte bine și să vă bucurați din plin de fiecare clipă alături de cei dragi.

O petrecere memorabilă vă doresc să aveți!