Hostinar

fotografnuntabraila (7)
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Nuntile in Focsani

Am avut bucuria să ajung recent la Focșani și am rămas plăcut surprins de atmosfera caldă.

Focșani este un oraș mic, cochet și curat dar mai ales cu oameni faini.  Este nu doar un loc încărcat de istorie și de emoție ci și de bună dispoziție. Iar oamenii din Focșani chiar știu să petreacă.

Nunta este cu adevărat un eveniment în Focșani și în fiecare etapă fotografiată, indiferent că vorbim de cununia civilă, de pregătirea mirilor sau de cununia religioasă, prin obiectiv, am surprins atât iubirea mirilor cât și frumusețea orașului.

Teatrul „Maior Gheorghe Pastia” este una dintre clădirile care m-a impresionat cel mai mult datorită detaliilor fine de arhitectură ce dau elegantă fotografiilor. Piața Unirii din Focșani mi-a oferit cadre largi potrivite pentru fotografiile de nuntă, având un aer modern.

Instantaneele cu mirele și mireasa, înconjurați de prieteni, mi se pare că sunt cele care surprind cel mai bine atmosfera de petrecere, de sărbătoare. Și cum nunta este cea mai bună ocazie să îți aduni toți prietenii împreună, din toate colțurile tării sau de și mai departe, reprezintă și o ocazie potrivită să creezi amintiri cu aceștia dar și cu familia. Amintiri la care să revii peste ani cu drag.

Simplitate, elegantă și culoare sunt cuvintele care definesc orice cununie civilă. Iar pentru fotografiile realizate în natură, Crângul Petrești sau Muzeul Satului din Focșani sunt locațiile cele mai potrivite pentru a crea momente unice care să surprindă dragostea dintre miri. Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” păstrează și cultivă specificul locului, aducând fotografiilor eleganță.

Cununia religioasă este partea spirituală a acestui eveniment, poate și cea mai încărcată de emoție. Multe dintre cununiile religioase din Focșani se fac la Biserica Nașterea Sfântului Ioan, aflată în apropiere de Piața Unirii. Iar biserica de aici face de obicei parte din cele mai importante evenimente din viața localnicilor.

Orașul are multe restaurante elegante, dotate cu săli de evenimente potrivite atât nunților mici, mai restrânse, cât și celor mari, cu mai mulți invitați.  La restaurant, ca fotograf de nuntă în Focșani, atmosfera mi s-a părut vibrantă, plină de energie pozitivă și de bucurie. Ce am mai remarcat aici este cultura vinului care trăiește și în cadrul fiecărei nunți din Focșani. Un vin bun însoțește meniul de nuntă alcătuit din preparate tradiționale.

Dacă am rămas cu ceva în urma evenimetelor din Focșani la care am participart și pe care am avut ocazia să le fotografiez este accentul pe familie, pe prieteni dar și pe tradiție care caracterizează nunta în Focșani. De fiecare dată am realizat cât de important este să îi ai pe cei dragi în aceste momente pentru că bucuria este mai mare atunci când este împărtășită cu ei.

A fost o plăcere să fiu fotograf de nuntă în Focsani și sper să revin curând.