Hostinar

planificare nunta
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Cum planificati nunta de vis: viziunea de ansamblu

Așteptați cu nerăbdare ziua nunții? Ați stabilit data cununiei și vă gândiți de unde să începeți pregătirile? Știu ce simțiți. Aveți numeroase detalii pe care trebuie să le puneți la punct și parcă prea puțin timp la dispoziție.

Din experiența personală vă spun că planificarea nunții ideale nu este într-atât de stresantă pe cât credeți la acest moment dacă țineți cont de câteva aspecte generale. Într-adevăr, este nevoie de timp și implicare din partea voastră, însă vă asigur că peste câteva luni vă veți bucura de rezultatul eforturilor voastre.

Fiecare cuplu merită să aibă parte de o nuntă de vis, de aceea am pregătit pentru voi o serie de sfaturi inspirate din povestea mea și a soției mele.

Ce implică planificarea unei cununii de poveste?

  1. Bugetul

Înainte de a începe să rezervați restaurantul sau să alegeți fotograful, ideal este să alcătuiți o listă cu tot ceea ce este necesar și cu suma pe care sunteți dispuși să o alocați pentru fiecare element. Sau, dacă varianta aceasta vi se pare complexă în acest stadiu, atunci puteți doar să decideți care este suma totală de bani de care dispuneți.

În acest mod, vă va fi mult mai ușor să hotărâți pe care dintre următoarele aspecte să cheltuiți mai mulți sau mai puțini bani astfel încât să vă încadrați în buget.

  1. Închirierea restaurantului

Odată stabilit bugetul, este timpul să analizați opțiunile disponibile pentru locația petrecerii. În acest caz, trebuie să țineți cont de dispunerea acestuia, dacă este în oraș sau în afara acestuia, de capacitatea lui, de variantele pentru meniu și de prețul închirierii.

De asemenea, cu cât începeți din timp să analizați ofertele, cu atât cresc șansele ca restaurantul dorit să fie disponibil în ziua nunții voastre.

Țineți minte: în unele cazuri, sălile se închiriază chiar și cu 2 ani înainte de cununie!

cum planificati nunta de vis

  1. Alegerea fotografului

La fel ca în cazul restaurantului, și încheierea unui parteneriat cu un fotograf profesionist de nuntă trebuie realizată în timp util. De regulă, fotografii au numeroase cereri și atunci este indicat să vă asigurați că persoana cu care vă doriți să colaborați este disponibilă pentru ziua cununiei voastre.

În cazul în care nu știți de unde să începeți căutarea, vă recomand să vă familiarizați cu regulile de selectare ale fotografului de nuntă.

  1. Vestimentația

Nu uitați să începeți căutările pentru rochia de mireasă și costumul de ginere cât mai curând posibil. Sigur aveți deja în minte câteva modele de ținută, așa că nu are sens să vă stresați inutil mai târziu când puteți să vă bucurați din plin de acest proces.

Mai mult decât atât, veți avea îndeajuns de mult timp pentru a face probele necesare, anumite ajustări acolo unde este cazul și pentru a achiziționa cele mai spectaculoase accesorii.

  1. Decorațiunile și tortul

Fie că vorbim despre aranjamentele florale, buchetul de mireasă și buchetul nașei, mărturii, lumânări și orice alte elemente pe care vi le doriți la nuntă, este bine să acordați atenție fiecăruia dintre ele.

Astfel, veți putea analiza în liniște toate ofertele, modul în care se îmbină elementele selectate și să decideți care sunt cele mai potrivite variante în funcție de gusturile voastre.

Și, bineînțeles, veți avea timp suficient pentru a vă lăsa încântați de propunerile cofetarilor și a hotărî cu ce tip de tort vă veți surprinde invitații.

Toate sfaturile de mai sus reprezintă doar începutul planificării nunții voastre. Restul detaliilor precum verighetele, lista de invitați, modelul invitațiilor, muzica sau documentele pentru cununie le veți pune la punct încetul cu încetul, odată ce începeți cu pregătirile de bază.

Mult spor vă doresc, energie, entuziasm și decizii inspirate!