Hostinar

recomandari pentru alegerea destinatiei in luna de miere
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Recomandari pentru alegerea destinatiei lunii de miere

Într-adevăr, nunta este un moment special în viața oricărui cuplu. Sunt puține ocaziile care se pot compara cu emoțiile și trăirile intense din ziua cununiei. La fel de importantă precum căsătoria este și destinația lunii de miere.

Răsunătorul honey moon este în esență o perioadă dedicată exclusiv vouă. Este practic momentul în care vă puteți relaxa după toată agitația legată de planificarea nunții de vis. Sunt zile neprețuite, zile în care sunteți doar voi doi, sărbătorind noul început și iubirea voastră.

În cazul în care aveți deja stabilită data cununiei, puteți începe să vă gândiți și la luna de miere. Unele cupluri decid să plece în honey moon chiar a doua zi după cununie, însă, din experiența personală, vă recomand să așteptați câteva zile înainte. Așe veți avea timp să vă odihniți puțin după recepția cununiei și să pregătiți liniștiți bagajele.

Și dacă tot vorbim despre pregătiri, vă invit să descoperiți în continuare câteva sfaturi privind alegerea destinației pentru luna de miere.

Destinația lunii de miere: cireașa de pe tortul unei vieți minunate împreună

  1. Bugetul

În funcție de toate aspectele organizatorice ale nunții, calculați suma de care ați putea dispune pentru luna de miere. Aici trebuie să luați în calcul mai multe aspecte, precum: biletele de transport, cazarea, mâncarea și bugetul de cheltuială.

În cazul în care vă doriți, spre exemplu, să călătoriți în afara Europei, aveți în vedere economisirea unei anumite sume de bani și/sau completarea bugetului cu o parte din darul de nuntă.

  1. Locația

Odată ce ați stabilit o sumă aproximativă de bani, e timpul să decideți unde v-ar plăcea să mergeți în luna de miere. De regulă, destinațiile din Europa sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar.

De asemenea, nu uitați să luați în calcul exclusiv țara, ci și orașul sau zona în care vreți să vă petreceți timpul. Sunteți iubitori de soare și mare sau adorați natura și aerul reconfortant de munte?

Oricare ar fi preferințele, alegeți cu sufletul, important este să vă simțiți voi bine și să descoperiți locuri minunate din care să vă reîntoarceți cu numeroase amintiri plăcute.

  1. Perioada

Intervalul alocat lunii de miere depinde în totalitate de programul vostru și de dorința de a vizita un singur oraș sau mai multe. Prin urmare, puteți alege între câteva zile sau chiar săptămâni.

De asemenea, în cazul în care sunteți puțin constrânși de buget, luați în calcul și variantele city break. Dacă vă interesați din timp de astfel de oferte la agenții de turism sau pe site-uri specializate, sunt șanse foarte mari să găsiți variante foarte atractive și convenabile financiar.

  1. Documentele

Înainte de a achiziționa o anumită ofertă pentru luna de miere, nu uitați să verificați valabilitatea documentelor cu care intenționați să călătoriți. De asemenea, este indicat să luați în calcul și încheierea unei asigurări de sănătate, valabilă pe toată perioada lunii de miere.

  1. Intinerariul

După ce ați rezolvat aspectele organizatorice menționate anterior, sfatul meu este să vă documentați despre cele mai faimoase obiective turistice pe care le puteți vizita și despre activitățile pe care le puteți încerca. În acest fel, puteți pregăti de acasă o listă cu locurile unde doriți să ajungeți, vă puteți achiziționa un ghid turistic și puteți căuta informații legate de programul de funcționare și de costurile de intrare.

Mai mult decât atât, există obiective turistice pentru care vă puteți cumpăra biletele în avans, online.

Sper că sfaturile de mai sus vă vor ajuta să alegeți destinația și să planificați mai ușor luna de miere.

Un honey moon memorabil vă doresc!