Hostinar

Sfaturi pentru imaginile de nunta
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Sfaturi pentru fotografiile de nuntă de care te vei bucura peste ani

După ce ai citit titlul, te-ai gândit deja că oricum toate detaliile se vor organiza, iar fotografii profesionişti vor şti când şi cum să îţi facă poze. Aceste sfaturi pentru fotografiile de nuntă sunt făcute special pentru tine, pentru că îţi vei aminti de ele fix la momentele potrivite.

Ziua nunţii este una solicitantă şi plină de detalii, informaţii şi emoţii. Totuşi, în favoarea ta putem spune că ceremonia, la fel ca şi petrecerea, este împărţită în momente-cheie pe care le vei regăsi, apoi, în dragul album foto. Hai să vedem când nu trebuie să uiţi de existenţa fotografului.

Lasă-te fotografiată în timpul machiajului

Make-up artistul va începe să te pregătească de eveniment cu ore bune înainte. Procedura de machiaj va dura, probabil, o oră. Încearcă să profiţi de moment şi să nu te gândeşti la nimic în timp ce eşti fotografiată.

De ce? Pentru că atunci ies nişte fotografii expresive, cu tine privind în jos sau în sus, având atutidunea de regină a zilei.

Varianta masculină: Aşteaptă-te la poze cu bărbieritul

Ultima dimineaţă din viaţa ta de burlac va începe cu procesul bărbieritului. Cavalerii de onoare te vor ajuta să îţi aranjezi cravata sau papionul, te vor parfuma şi te vor bărbieri – sau, măcar, se vor preface. Acest proces este unul amuzant pentru toţi, mai ales pentru tine.

Aşteaptă-te ca fotograful să te fotografieze în toate etapele acestei ceremonii din casă. Poţi profita de moment şi face poze amuzante cu cei mai apropiaţi prieteni.

Înfrumuseţează fotografiile de la ceremonia religioasă

Fie că ai ales o biserică sau faci ceremonia într-un spaţiu exterior, atmosfera este una solemnă. Toţi invitaţii vor fi serioşi şi vor încerca să fie atenţi la ce spune preotul sau cel care ţine ceremonia. Rezultatul? Fotografiile vor avea un aer formal, iar toată lumea – inclusiv mierele şi mireasa – va arăta în consecinţă.

Nu uita să arunci câte un zâmbet, o privire la fotograf în timpul cununiei religioase. Îl vei observa, pentru că se va plimba prin faţa voastră, ca să prindă cât mai multe cadre. Astfel, printre toate fotografiile serioase, vei avea unele tocmai bune de pus în rama specializată în instantanee amuzante.

Sfaturi pentru fotografii de nuntă la şedinţa voastră

Un fotograf de nuntă din Brăila sau din alt oraş  va şti care este potenţialul artistic al destinaţiei şedinţei foto, dar şi cum sunteţi voi – ca și cuplu, după o primă impresie. Vă va îndruma unde să mergeţi ca să faceţi fotografii şi în ce poziţii să staţi. Unele dintre ele sunt chiar spectaculoase.

Dorim să îţi reamintim că, deşi îţi vei dori o atmosferă romantică, ce exprimă sentimentele şi motivele pentru care „v-aţi luat”, poţi să combini stările. Bineînţeles că veţi zâmbi şi râde. Nu te sfii de aceste momente; profită de ele. Vor ieşi nişte fotografii savuroase.

Nu uita de fotograf la petrecere

Petrecerea nunţii este încărcată cu momente când trebuie să întâmpini oameni, mănânci, te asiguri că ai schimbat o vorbă cu toată lumea, treci peste ritualul furtului şi să dansezi. Deja atunci te vei obişnui cu prezenţa fotografului şi nu îl vei mai băga în seamă, pentru că ai alte griji.

Îţi recomandăm să nu uiţi de fotograf. Dar nici să nu stai constant cu atenţia către el. Aruncă-i o privire, din când în când, dacă simţi un blitz. Aşa te asiguri că te uiţi în cameră în fotografie şi te vei bucura de ea mai târziu. Poţi face o glumă când vine tortul sau să iniţiezi o horă. Aceste momente se vor vedea în poze şi vor exprima fix ce îţi doreşti de la eveniment – distracţie pentru toţi.

Ce spui de ciorba de potroace?

Ce sfaturi pentru fotografiile de nuntă putem să îţi mai dăm? Poţi capta momentele de la ciorba de potroace, atunci când apropiaţii sunt relaxaţi, atmosfera este destinsă şi vă povestiţi cele mai distractive momente din seara petrecerii.

Dacă alegi ca fotograful să fie alături de tine şi la ciorba de potroace, atunci te vei bucura şi de pozele cu tipic „after party”. Prietenii tăi se vor bucura la acest „bonus”, la fel ca şi tine, deoarece nu toţi nuntaşii aleg să capteze în imagini şi cea de-a doua zi a evenimentului.

Cum ar fi ca aceste poze, pe care ţi le-am descris mai sus sau unele şi mai spectaculoase să facă parte din albumul tău? Noi ţi-am oferit sfaturi pentru fotografiile de nuntă. Fotograful este disponibil în orice zonă a Brăilei. Contactează-mă!