Hostinar

Stilul modern la nuntă
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Stilul modern la nuntă

Nunțile moderne sunt elegante, sofisticate și rafinate, folosind de obicei o paletă monocromatică de culori, flori sau frunze în tendințe, linii geometrice și un decor restrâns. De multe ori, locul de desfășurare în sine este centrul vizual al nunții în stil modern, astfel încât, dacă există și alte elemente de decor sunt și ele tot simple.

Dacă nunțile tradiționale au mai degrabă loc în spații clasice, cum sunt saloanele de nuntă, precedate de cununia religioasă, la biserică, nunțile moderne pot avea loc într-o varietate de locații, cum ar fi în aer liber, în spații netradiționale, cum sunt depozitele sau un hambar, sau chiar în destinații speciale, exotice.

 

Ce face o nuntă să fie considerată modernă?

Nunțile moderne sunt o opțiune excelentă pentru miresele și mirii care doresc tot ce este contemporan și actual. Pentru nunțile cu tematică modernă, acest lucru poate însemna invitații cu linii simple și fonturi sans serif, flori de nuntă inedite și un loc de nuntă cool, cum ar fi un muzeu.

Tendințele includ culori neutre și elemente naturale. De asemenea, poți folosi aranjamente florale minimaliste. Pentru a crea un decor de nuntă modern și  minimalist, este important să păstrezi simplitatea, să fii consecvent și să gândești diferit.

 

De ce ai alege stilul modern la nuntă? 

Reflectă gusturile personale ale mirilor

Unele cupluri pot prefera pur și simplu stilurile moderne în locul celor tradiționale sau de epocă. Pentru aceștia, decorul și estetica modernă sunt mai atrăgătoare din punct de vedere vizual și reflectă mai bine stilul lor personal.

Ține pasul cu vremurile

La fel ca orice formă de modă sau de design, stilurile de nuntă evoluează în timp. Alegerea unui stil modern poate ajuta un cuplu să rămână actual și să evite să se simtă învechit sau în afara tendințelor contemporane.

Oferă flexibilitate

Stilurile moderne de nuntă permit adesea mai multă flexibilitate și creativitate atunci când vine vorba de încorporarea de note personale și elemente unice în nuntă. Acest lucru poate fi deosebit de atrăgător pentru cuplurile care doresc să conceapă o nuntă care să se simtă cu adevărat a lor.

 

Simbol al unui nou început

Unele cupluri pot vedea un stil modern de nuntă ca simbol al unui nou început. Prin alegerea unei estetici moderne, simt că se rup de tradiție într-un mod pozitiv.

Sunteți tineri și nonconformiști, aveți o gașcă mare de prieteni și vă doriți o altfel de nuntă, cu un stil minimalist sau nonconformist, dacă sunteți în căutarea unor fotografii moderne, elegante și artistice, care sunt excentrice, luminoase și amuzante, atunci de-abia aștept să vă cunosc și să-mi povestiți ideile voastre. Completează formularul din site sau să-mi dai un telefon.

 

cu drag,

George, fotograful tău de nuntă

P.S.: Dacă nu ai ales încă stilul de nuntă dorit, poți citi și despre stilul tradițional la nuntă în acest articol.

Pentru mai multă inspirație poți citi și Cum își doresc alți tineri să arate pozele de la nunta lor.