Hostinar

F & M (391)
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Tendințe florale pentru nunta ta în 2023

Atunci când vine vorba de nuntă, aranjamentele florale pot ocupa o mare parte din bugetul tău dar acestea ajută la crearea atmosferei pentru întreaga zi. Fie că plănuiești o nuntă uriașă sau una între prieteni, am strâns câteva tendințe florale de nuntă pentru 2023, tendințe ce se potrivesc oricărui stil și buget.

Apariții de culoare

În timp ce florile albe sau crem sunt elegante și oferă un aspect simplu și clasic, miresele și mirii post-pandemie caută ceva mai mult… distractiv. Adăugarea unor note delicate de culoare aranjamentelor tale florale este o modalitate frumoasă de a simboliza bucuria, vitalitatea și noul început, așa că nu-ți fie teamă să strecori în aranjamentele florale câteva dintre nuanțele tale preferate folosind flori precum trandafirii, macii sau florile sălbatice.

Flori uscate și conservate

Alegerea florilor uscate în aranjamentele florale poate fi una foarte personală. Adună-le cu mai multe luni înainte și păstrează-le pentru ziua aceasta specială. Le poți oferi cadou invitaților la sfârșitul petrecerii sau păstrează-le în casă pentru totdeauna pentru a-ți aminti de această zi.

Mai mare nu este mai frumos

Deși este ușor să fii prinsă în nebunia planificării nunții și să comanzi un buchet frumos pe care trebuie să-l ridici cu ambele brațe… chiar nu trebuie să fie așa. Poți avea absolut un impact uimitor cu un buchet mai mic. Acesta este mai ușor de purtat și nu îți ascunde fața în fotografii.

Gândește ecologic

O altă tendință perfectă pentru cei care țin cont de buget, dar care nu va părea „ieftină” este adăugarea de multă verdeață la aranjamentele florale. Verdele creează un detaliu frumos de culoare. Florăria cu care vei colabora va avea cele mai bune recomandări cu privire la frunzele care vor avea cel mai bun impact și vor obține aspectul pe care îl urmărești.

Aruncă puțină dragoste

Aruncarea orezului la nuntă a fost o mișcare care a cuprins anii 80. Petalele de trandafiri proaspete sunt pline de romantism și arată fantastic în fotografii. Acestea pot fi o alternativă foarte bună la orezul aruncat de invitați la sfârșitul cununiei civile sau cununiei religioase. Florile uscate sunt de asemenea o opțiune eficientă și, cu siguranță, au un impact deosebit. Puteți să le pregătiți singuri sau să cumpărați flori uscate pentru o senzație cu adevărat naturală.

Flori în părul tău

Când vine vorba de aspectul tău, micile detalii sunt cele care contează, iar împletiturile cu flori delicate, sunt micul detaliu perfect al fiecărei mirese. Indiferent dacă ai ales aranjamente proaspete sau cu uscate, leagă tema aleasă de o notă delicată în părul tău.

Indiferent care sunt florile tale preferate sau dacă vrei sau nu să ții pasul cu tendințele florale din 2023, florile sunt un detaliu delicat care poate crea atmosfera pe care ți-o dorești la nuntă. În fotografiile de nuntă, florile sunt acele accente delicate de culoare care atrag privirea.

Lasă-mi un mesaj în formularul de contact cu data când ați stabilit nunta și ținem legătura. De-abia aștept să surprind cele mai frumoase amintiri de la nunta voastră.

Text SM: Fie că plănuiești o nuntă uriașă sau una între prieteni, florile uscate și gândirea ecologică sunt câteva dintre tendințele florale pentru nunțile din 2023. Dacă vrei să citești mai multe, ți-am pregatit un articol pe care îl poți citi aici. Se potrivesc oricărui stil și buget. 🙂