Hostinar

trash the dress, idei pentru o seidnta foto de neuitat
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Trash the dress: Idei pentru o sedinta foto aparte

Trash the dress sau ședința foto pentru „distrugerea” rochiei de mireasă. Așa s-ar traduce acest concept relativ nou din domeniul fotografiei. În esență, ședința foto trash the dress este un moment în care mirii se eliberează de stresul acumulat în timpul planificării nunții și se relaxează în totalitate.

Dacă nu sunteți familiarizați cu această idee, atunci trebuie să știți faptul că trash the dress se organizează la câteva zile, săptămâni sau chiar luni după nuntă. Această ședință foto le completează pe cele realizate înainte de cununie și în ziua acesteia și este specială datorită cadrului în care are loc.

Practic, nu mai sunteți stresați de faptul că trebuie să păstrați ținutele intacte. Puteți alege orice tip de locație, fără să vă mai gândiți că hainele voastre s-ar putea murdări.

Dați frâu liber imaginației și inspirați-vă din următoarele recomandări.

Trash the dress: continuarea poveștii de cuplu

Înainte de a vă împărtăși câteva idei pentru o astfel de ședință, trebuie să vă spun că este indicat ca fotograful ședinței foto trash the dress să fie aceeași persoană cu care ați colaborat și pentru fotografiile de nuntă. Vă veți simți mult mai confortabil, întrucât acesta deja vă cunoaște și la nivel personal și știe cum să transpună trăirile voastre în imagini.

  1. Bătaie cu pernă

Dacă vă face plăcere să vă „luptați” din când în când, atunci pernele pot fi principalele voastre arme. Este un scenariu distractiv pentru o ședință foto și nici nu aveți nevoie de o recuzită costisitoare.

Cu siguranță găsiți acasă sau la prieteni perne mai vechi sau de care nu mai aveți nevoie. Iar marele avantaj este că o astfel de poveste poate fi realizată în orice cadru: acasă la voi, în natură, la munte sau chiar la o cabană, voi decideți.

  1. În natură

Vă regăsiți în plimbările în natură sau adorați să faceți drumeții pe munte? O ședință foto trash the dress este exact ce vi se potrivește. Acolo vă puteți destinde fără nici un fel de rețineri, puteți merge desculți, să inițiați o bătaie cu noroi sau chiar să vă scăldați într-un mic lac.

Important este să vă lăsați duși de val și să faceți ceea ce simțiți.

  1. Locații aparte

Pentru cuplurile care adoră scenariile deosebite, ședințele foto pe stradă, în centrul orașului, sau undeva la țară ar putea să se numere printre opțiuni.

Atâta timp cât nu vă sfiiți să fiți în centrul atenției și să vă plimbați împreună cu alți oameni ori să dansați sub privirile acestora, una dintre sugestiile de mai sus vi se potrivește. Important este să vă simțiți confortabil în acele momente și lipsiți de orice fel de griji, să vă imaginați că sunteți doar voi doi în acele momente.

  1. Priveliște de ansamblu

Adorați să visați cu ochii deschiși și să simțiți că vă pierdeți în zare? Clădirile abandonate, terasele de bloc, hoteluri sau restaurante sunt locații potrivite pentru ședința trash the dress. Iar pentru un plus de dramatism și efectele speciale, puteți alege să fiți fotografiați pe timp de noapte sau la apus.

Luminile orașului sau nuanțele cerului vor adăuga o notă spectaculoasă pozelor voastre.

  1. Scenarii trăznite

Cuplurile nonconformiste pot opta pentru o ședință foto atipică. Spre exemplu, puteți cumpăra prafuri colorate cum sunt cele folosite la evenimentele Color Run și să dați startul unei bătăi distractive. Singurul aspect de care trebuie să țineți cont este locația: important este ca în împrejurimi să nu existe obiecte ce nu pot fi murdărite.

Iar pentru cei mai aventurieri din fire, parcul de distracții este o opțiune la îndemână. Vă puteți reaminti de copilărie, savura vată de zahăr pe băț sau vă puteți întrece în mașinuțele bușitoare.

Oricare ar fi ideile trash the dress care vă atrag atenția cel mai mult, bucurați-vă din plin de acele momente.

Să aveți o ședință foto inedită!