Hostinar

focsanibrailagalati
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Cele mai importante sfaturi pentru pregatirea valsului mirilor

Vă invit să faceți un mic exercițiu de imaginație. Tocmai ce a atrecut perioada în care ați planificat nunta de vis, sunteți în ziua marelui eveniment, ați spus cel mai hotărât “da” și urmează să petreceți alături de cele mai dragi persoane. Toți invitații își concentrează atenția asupra voastră, voi sunteți emoționați, iar muzica începe.

Este valsul mirilor, primul vostru dans în calitate de soț și soție și cel care dă startul petrecerii. Dacă până acum ați fost ocupați cu toate celelalte detalii organizatorice, a venit timpul să vă gândiți și la acest aspect. Este un moment important al nunții voastre, care necesită toată atenția voastră.

Îmi aduc și acum aminte cu emoție de clipa în care am dansat valsul mirilor împreună cu soția, dar și de “agitația” de dinaintea spectaculosului moment. De aceea, m-am gândit să vă împărtășesc din experiența mea și să vă spun câteva mici secrete pentru pregătirea valsului mirilor.

Valsul mirilor: Cel mai special moment al petrecerii de nuntă

  1. Lecțiile de dans

Întrucât este un moment atât de special și emoționant, este important să luați lecții de dans. Un instructor știe exact cum să vă antreneze în funcție de abilitățile voastre. Mai mult, este totodată și un prilej pentru a petrece timp împreună și a vă distra.

De asemenea, luați în calcul începerea lecțiilor de dans măcar cu două luni înainte de nuntă. În acest fel, veți putea învăța și exersa valsul mirilor fără să resimțiți presiunea timpului.

  1. Coregrafia valsului

În cazul în care aveți o viziune asupra dansului, discutați cu instructorul despre preferințele voastre. Fie că este vorba despre mișcări simple sau complexe, el va ține cont de abilitățile voastre și vă va ajuta să combinați elementele de așa natură încât să pregătiți un vals al mirilor de neuitat.

Totodată, în cazul în care nu excelați la capitolul dans, instructorul va ști exact cum să vă îndrume pentru a obține rezultatul mult dorit. Important este să fiți relaxați la fiecare curs și să evitați să transformați aceste lecții într-un factor de stres.

  1. Alegerea stilului de dans

La acest capitol depinde foarte mult de preferințele voastre. Întrucât nu există o regulă, puteți opta pentru un stil de dans clasic precum valsul, rumba sau tango. Ori puteți face un mix din mai multe stiluri cum sunt salsa, bachata, cha-cha sau rock’n roll.

Atâta timp cât stilul de dans este pe placul vostru, aveți libertate deplină.

  1. Selectarea melodiei

La fel ca în cazul stilului de dans, puteți alege fie o singură melodie sau un colaj de melodii. Dacă optați pentru o singură melodie, vă recomand să o selectați pe cea care are o însemnătate aparte pentru relația voastră: fie v-ați cunoscut ascultând respectiva melodie, fie v-ați declarat iubirea ori poate este melodia voastră preferată. În acest fel, vă va fi mult mai simplu și să învățați pașii de dans, deoarece veți retrăi de fiecare dată acele momente speciale din viața voastră de cuplu.

  1. Emoția momentului

Într-adevăr, este posibil ca în momentul valsului mirilor să fiți copleșiți de numeroase sentimente, însă nu vă panicați. Lăsați-vă purtați de melodie, zâmbiți și trăiți momentul la intensitate chiar dacă uitați pașii.

Ceea ce reușiți să transmiteți invitaților în acele clipe este mult mai important decât respectarea unei coregrafii.

Sper ca toate aceste recomandări să vă ajute să pregătiți un val al mirilor memorabil. Și nu uitați: este momentul vostru, așa că bucurați-vă de fiecare secundă, pentru că de imortalizarea acestor clipe se va ocupa un fotograf profesionist pentru cununie!

Lecții de dans amuzante să aveți și un val așa cum vi-l imaginați!