Hostinar

luna de miere
Hostinar

Hostinar

Fotograf tanar, entuziast, creativ si in plina ascensiune, care incearca sa surprinda emotiile tale in fotografii de neuitat.

Top 10 lucruri de incercat in luna de miere

Vă gândiți din ce în ce mai des la luna de miere? Ați început deja să căutați destinația pentru luna de miere ideală? Vă înțeleg perfect: sunteți nerăbdători să petreceți cât mai mult timp împreună, să creați noi amintiri și să vă puteți relaxa în liniște după agitația legată de planificarea nunții.

Însă până la mult așteptatul moment, vă invit să visați cu ochii deschiși și să vă lăsați purtați de ideile pe care vi le propun pentru luna de miere.

Clipe magice, de neuitat: cele mai interesante 10 idei de încercat în luna de miere

Luna de miere este atât o perioadă de destindere, cât și un moment perfect pentru a face sau încerca activități mai puțin comune în viața de zi cu zi. De aceea, am alcătuit o listă cu câteva sugestii potrivite pentru crearea unei atmosfere de poveste în luna de miere.

  1. Plimbare sub clar de lună

Imaginați-vă doar voi doi pe plajă sau într-o destinație turistică preferată. E întuneric beznă, însă luna rotundă, uriașă, cu a ei lumină puternică, vă veghează plimbarea.

Sunteți liberi să vă împărtășiți toate gândurile, așteptările legate de noul vostru drum și să bucurați din plin de un moment în care aveți senzația că timpul se oprește în loc.

  1. Cină romantică în cameră

Intimitatea este cuvântul cheie al lunii de miere. Iar servirea mesei în cameră este unul dintre lucrurile care ar trebui încercate cel puțin o dată. Este o ocazie specială în care puteți savura în voie mâncarea preferată, râde, glumi și simți confortabil.

Este contextul potrivit pentru a retrăi primele întâlniri, emoțiile celor dintâi declarații de dragoste și bucuria imensă din momentul cererii în căsătorie.

  1. Admirarea apusului sau răsăritului

Romantismul se creează prin micile gesturi și momente împărtășite. Apusul sau răsăritul este o altă ocazie în care vă puteți bucura din plin de compania partenerului sau a partenerei și în care vă puteți lăsa vrăjiți de priveliștea superbă.

  1. Masaj pentru cuplu

Este o activitate numai bună pentru a vă relaxa împreună și a scăpa de toată tensiunea și stresul acumulate cu organizarea nunții. Iar dacă adăugați și beneficiile pe care masajul le are asupra sănătății organismului, atunci cu siguranță trebuie să puneți în aplicare această idee.

  1. Bătaie cu pernele

A venit și vremea momentelor distractive, iar o bătaie cu pernele este un mod inedit de a vă simți bine împreună și de a vă reaminti de copilărie.

  1. Preparate exocite

Chiar dacă sunteți sau nu gurmanzi, este „obligatoriu” să încercați preparate neobișnuite. În funcție de locația în care mergeți, aflați care sunt mâncărurile locale și delectați-vă cu acele bunătățuri.

  1. Excursie în împrejurimi

Da-ți frâu liber spiritului vostru aventurier și planificați o mică excursie, fără ghid, în locurile apropiate.

  1. Activități memorabile

Aflați din timp care sunt activitățile specifice zonei în care mergeți și nu ezitați să încercați noi lucruri precum bungee-jumping, rafting sau o croazieră pe mare.

  1. Discuții profunde

Luna de miere este exclusiv despre voi și un foarte bun prilej pentru a întări relația. Profitați de orice moment pentru a împărtăși dorințe neștiute și amintiri din copilărie.

  1. Poze haioase

Amintirile sunt mult mai “delicioase” atunci când sunt imortalizate. În afară de pozele normale, nu ezitați să vă surprindeți în momentele amuzante, atunci când vă strâmbați sau când de abia v-ați trezit din somn, spre exemplu.

Și astfel de clipe fac parte din viața voastră de cuplu și vă asigur că peste câțiva ani, veți privi acele fotografii cu mare drag și nostalgie.

Indiferent de ideile pentru luna de miere care vă surâd, nu uitați să trăiți la intensitate fiecare clipă împreună.

La cât mai multe aventuri și luni de miere vă doresc!